19.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecial"Momentul zero" pentru U-Mobitelco

“Momentul zero” pentru U-Mobitelco

» Echipa clujeana va intalni, maine, pe BCMUS Pitesti, iar oficialii clubului vor un nou inceput in campionat, dupa ultimele doua infrangeri consecutive

Echipa de baschet masculin U-Mobitelco Cluj va evolua, maine, pe teren propriu in etapa a XVII-a a Diviziei A impotriva echipei BCMUS Arges Pitesti. Aceasta partida este privita ca o sansa de reabilitare a clujenilor dupa ce, in ultimele doua meciuri, au suferit tot atatea infrangeri la o diferenta infima de scor, cu CSU Ploiesti si BC Targu-Mures.
"De-acum gata. Trebuie sa ne gandim mai mult la rezultate, trebuie sa incercam sa urcam in clasament in loc sa coboram. Important este sa castigam meciul de sambata (n.r.-maine) si apoi vom mai vedea. Echipa a avut antrenamente grele in aceasta saptamana, a fost cea mai grea pentru ei de cand am venit la Cluj", a declarat, ieri, antrenorul american al clujenilor, Tab Baldwin.
Presedintele executiv, Mircea Cristescu, este de aceeasi parere cu tehnicianul american, insa spune ca nu s-au luat in calcul eventuale penalitati financiare, daca rezultatele slabe vor continua.
"stiam ca o sa fie un inceput greu de campionat, insa, sincer, nu ma asteptam sa pierdem aceste doua meciuri, cu Ploiestiul si la Targu-Mures. Baietii au muncit foarte mult in aceasta saptamana pentru ca la Targu-Mures au fost unele lucruri care noua, si in special lui Tab (n.r.-Baldwin), nu ne-au placut. Se vede ca au dorinta in joc, asa ca nu ne-am gandit la eventuale sanctiuni. Cel putin deocamdata", a afirmat Cristescu. Baldwin s-a declarat optimist pentru partida de maine, mai ales ca poate conta pe toti jucatorii din lot.
"Suntem sanatosi, insa obositi. Asta nu este neaparat o problema, pentru ca eu am vrut ca jucatorii sa fie mai obositi. Isi vor reveni pana la startul meciului. Cred ca au inteles ce vreau de la ei si ma astept la o alta mentalitate in partida cu Pitesti", a conchis antrenorul in varsta de 49 de ani.
Dupa 16 etape din campionat, U-Mobitelco se afla pe pozitia a sasea in clasament, cu 25 de puncte. Obiectivul alb-negrilor, la finalul sezonului, este intrarea in play-off, adica locurile 1-4.
Echipa
Presedintele executiv, Mircea Cristescu, a declarat ca la echipa clujeana nu va mai veni nici un jucator in aceasta perioada, desi, la un moment dat, s-a discutat acest lucru. "Baldwin a spus ca echipa este foarte buna si ca nu mai are nevoie de vreo schimbare in cadrul lotului. El are incredere in baieti, iar eu am incredere in domnul Baldwin, asa ca nu vom mai face nici un transfer in urmatoarea perioada. Ne putem atinge obiectivele cu acest lot", a explicat Cristescu.

Cele mai citite

Efectele furtunii din București: străzi şi subsoluri inundate, copaci căzuți si autoturisme avariate

Pompierii au fost nevoiţi să intervină în noaptea de joi spre vineri în aproape 400 de cazuri în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a...

VIDEO. Reacția conducerii Iulius Mall Cluj, după ce tavanul centrului comercial a cedat în urma unei ploi puternice

Furtuna a făcut pagube în toată țara, nu doar în București. La Cluj, tavanul centrului comercial Iulius Mall s-a prăbușit. În urma prăbușirii unei porțiuni...

STB anunță restricții de trafic în weekend

În contextul organizării evenimentelor incluse în proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 14.06.2024 (de la ora 22:00) – 17.06.2024 (până la ora 06:00), circulația rutieră va...
Ultima oră
Pe aceeași temă