19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMomente din relaţia voastră când gelozia poate fi pozitivă

Momente din relaţia voastră când gelozia poate fi pozitivă

Într-o relaţie de cuplu, gelozia în doză mică este un sentiment natural care demonstrează că ne iubim partenerul. Nu este în regulă să ducem acest sentiment în exces şi mai ales fără motiv, deoarece ne poate distruge relaţia şi ne poate cauza probleme. Este normal să simţi o mică gelozie când se uită după vecina ta cu fusta scurtă sau dacă ai impresia că îşi dedică tot timpul serviciului în detrimentul relaţiei.

1. Întotdeauna preferă să ceară sfatul prietenei tale şi să îl aplice

Sfaturile cerute de la prietenele tale sunt ok atunci când vrea să îţi cumpere un cadou. Dacă constant preferă să ceară sfatul altora, e normal să te simţi geloasă şi să simţi că nu apreciază părerile tale. Asigură-l că eşti deschisă şi că poate discuta cu tine despre orice subiect sau idee.

2. Petrece mai multe nopţi cu prietenii decât cu tine

Nu este nimic în neregulă în a petrece câteva nopţi separat. Fiecare are nevoie de spaţiul personal. Însă, dacă acest lucru se repetă des şi anulează planurile cu tine în favoarea prietenilor, ai tot dreptul să fii geloasă. Când vrei să aduci acest subiect în discuţie, încearcă să o faci când nu este pe punctul de plecare. Astfel, nu se va simţi atacat şi forţat să îşi schimbe planul după tine.

3. Îşi sărbătoreşte succesul profesional cu colega lui

Chiar dacă tindem să fim geloase pe colegele lor de serviciu, acestea de obicei sunt inofensive. Cu siguranţă a muncit cu ea pentru proiect dar dacă această colegă este constant în peisaj atunci când se sărbătoreşte succesul profesional şi tu nu eşti prin preajmă, te poate face să te simţi neimportantă. Dacă ei doi au dezvoltat şi o altfel de relaţie între timp, probabil îi va fi va greu să te înţeleagă de ce eşti geloasă. Explică-i motivele geloziei tale şi invită-l să empatizeze cu tine.

4. Continuă să vorbească despre cât de sexy este Nicole Kidman

Într-adevăr, este un semn de maturitate şi stabilitate dacă reuşiţi să vorbiţi despre febleţile voastre. Totuşi, poate deveni supărător când partenerul tău nu face altceva decât să vorbească despre asta. Chiar dacă este doar o fantezie, la un moment dat, îţi poate tăia cheful de orice.

 

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă