10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialMoartea suspectă a unui manager al Gazprom

Moartea suspectă a unui manager al Gazprom

Cadavrul lui Serghei Kliuka, şef adjunct al Departamentului economic şi financiar al gigantului rus de gaze Gazprom, a fost descoperit duminică în autoturismul său personal, în garajul din apropierea domiciliului său din vestul Moscovei, cu o rană mortală în cap, transmite RIA Novosti, citând surse din forţele de ordine, potrivit Agerpres.

 

Poliţia a avansat imediat ipoteza sinuciderii, însă reprezentanţi ai Gazprom au declarat, sub rezerva anonimatului, că nu au niciun dubiu că este vorba de o crimă.
Asupra decedatului a fost descoperit un pistol CZ-75, despre care soţia defunctului spune că l-a primit în dar de la preşedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev.
Ultima oară, Kliuka (36 de ani) a fost văzut în viaţă sâmbătă dimineaţă. El plecase de acasă în jurul orei 05h00 (ora Moscovei) intenţionând să-l întâlnească la Gara Kursk din capitala rusă pe fratele său care venea din provincie.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă