19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMoartea suspectă a unui bebeluș, anchetată la Arad

Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată la Arad

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad au declanșat o anchetă internă, după ce un bebeluș a murit în unitatea sanitară la aproape două zile de la naștere, informează Mediafax.

Un băiețel a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, în unitatea sanitară, la 44 de ore de la naștere, fiind declanșată o anchetă internă, potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, Adrian Wiener.

”Este în derulare o anchetă internă, iar în funcție de rezultatele acesteia se vor lua măsuri”, a declarat, luni, Adrian Wiener.

Reprezentanții spitalului spun că, aparent, decesul ar fi fost cauzat de o pneumonie care ar fi putut fi contractată de copil încă dinainte de naștere de la mamă, care ar fi fost răcită.

Părinții bebelușului mort afirmă că acesta a primit ”nota” nouă la naștere, iar pe parcursul sarcinii nu au existat probleme. Nou-născutul a avut 51 centimetri și o greutate de 3.200 de grame.

Ei au anunțat că vor depune o plângere la Colegiul Medicilor.

Medicii legiști vor stabili, în următoarele săptămâni, cauzele decesului copilului.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă