14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMituri şi superstiţii de Halloween. De ce nu trebuie să omori păianjeni...

Mituri şi superstiţii de Halloween. De ce nu trebuie să omori păianjeni sau să te uiţi în spate

Sărbătoarea de Halloween este fondată pe mituri şi accentuează multe superstiţii legate de moarte, stafii şi ghinion.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Cum poţi transforma un dovleac în artă de Halloween, fără să îl sculptezi

Unul dintre miturile de Halloween spune că dacă nu vorbeşte nimeni la cină, în seara de Halloween, spiritele sunt încurajate să vină la masă.

Totodată, un alt mit spune că în noaptea de Halloween oamenii nu trebuie să se întoarcă, chiar dacă aud paşi în spatele lor, pentru că sunt urmăriţi de stafii sau de moarte. Dacă se întorc, este foarte posibil să moară curând.

Citeşte şi: Reţete de Halloween: Ochi de zombi, pălării de vrăjitoare şi plăcintă Frankenstein

Un alt mit spune că în preajma sărbătorii de Halloween, dacă o fată nemăritată ţine un ou spart într-o sticlă şi îl duce la un izvor, îşi poate zări viitorul soţ, iar dacă pune apă de izvor în sticlă îşi poate vedea şi viitorii copii.

Tot astfel, dacă o femeie nemăritată se uită într-o oglindă, într-o cameră întunecată, în noaptea de Halloween, îi va vedea chipul viitorului ei soţ. Însă, dacă va muri înainte de a se căsători, va vedea un craniu.

De asemenea, un mit spune că păianjenii pe care îi văd oamenii de Halloween sunt, de fapt, persoane dragi reîncarnate, care îi veghează.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a afla ce atrage ghinion de Halloween. 

 

 

 

Cele mai citite

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă