13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialMitinguri surpriză în ziua moțiunii

Mitinguri surpriză în ziua moțiunii

Două mitinguri, ale PSD şi PNL, sunt programate pentru vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, în zona Palatului Parlamentului, potrivit Mediafax.  

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat pentru Gândul Live, că liberalii se aşteaptă la “provocări”.

Vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor face un lanţ uman pe latura dinspre Calea 13 Septembrie, în timp ce PSD ar urma să organizeze un miting pe celalată latură, respectiv pe trotuarul dinspre Parcul Izvor.

Citește și: Moțiunea de cenzură a PNL, dezbătută marți cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti

Vasile Blaga a precizat, marţi seară, la Gândul Live, că PNL a depus la Primăria Generală a Capitalei, cu cinci zile înainte, cererea pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului, în ziua discutării moţiunii, vineri, începând cu ora 10.00.

“Astăzi, surpriză la Primăria Generală a Capitalei: două mitinguri, au venit şi pesediştii. Şi atunci apucă-te şi împarte în două cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie cei care ne susţin pe noi şi proiectul nostru, pe partea cealaltă ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, aşa a zis domnul Oprescu, şi noi pe partea cealaltă. Ăsta este Victor Ponta. (…) Pe de o parte ne ameninţă, să încerce să-i timoreze pe cei mai slabi de înger, pe de altă parte îşi trimite trupele să facă o contramanifestaţie”, a susţinut liderul liberal.

Blaga a adăugat că liberalii “se aşteaptă la provocări”.

“Vom avea propiii noştri oameni de ordine, le-am transmis colegilor să nu riposteze în niciun fel, pentru că vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta, bătaie în stradă şi alte lucruri de genul ăsta. (…) Ne aşteptăm la provocări”, a mai susţinut el.

Citește și: Parlamentarii stabilesc, luni, calendarul moțiunii de cenzură a PNL. Liberalii cer demisia lui Ponta

De asemenea, Vasile Blaga a menţionat că PNL intenţionează să organizeze şi pichetarea prefecturilor din ţară, pe tema moţiunii de cenzură. “Sperăm să obţinem în toată ţara autorizaţiile necesare”, a precizat el.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă