11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMirel Rădoi se retrage de la echipa naţională

Mirel Rădoi se retrage de la echipa naţională

Mijlocaşul Mirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la prima reprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, din preliminariile Euro-2012, informează www.prosport.ro.

“Nu mă retrag din cauza lui Răzvan (n.r. – Răzvan Lucescu)! Decizia este însă irevocabilă, am luat-o în vestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Răzvan, dar o să afle acum”, a declarat Mirel Rădoi la Dolce Sport.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu este surprins de anunţul făcut de Mirel Rădoi că se va retrage de la echipa naţională, menţionând că mijlocaşul formaţiei Al Hilal a mai avut această intenţie şi în trecut şi că va încerca să discute din nou cu el, scrie Mediafax.

“Nu este o decizie pe care să o accept uşor, Mirel înseamnă un jucător profesionist, care s-a sacrificat, a ştiut să vină la echipa naţională şi să dea ce-i mai bun din el. Voi încerca să mai am o discuţie cu el”, a spus Răzvan Lucescu la Fanatik Show.

Selecţionerul României a apreciat că este posibil ca Mirel Rădoi, pe care îl consideră un jucător de bază pentru echipa naţională, să fi luat această decizie, din cauza atmosferei din jurul primei reprezentative.

“Cred că el s-a gândit la retragere mai demult. Este un tip sensibil, un jucător care s-a sacrificat, poate a jucat şi accidentat. Este singurul jucător prezent în toată această perioadă, de când am preluat eu echipa, la toate antrenamente, chiar dacă a avut probleme medicale. Mulţi l-au contestat în ultima vreme, şi din presă, şi nimeni nu s-a gândit că pe teren fiind a ajutat echipa. A şi greşit, dar un jucător care se implică, este imposibil să nu greşească. Este un jucător de bază pentru echipa naţională”, a mai spus Lucescu.

Mirel Rădoi are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă