11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialMirel Rădoi nu se mai retrage de la naţională

Mirel Rădoi nu se mai retrage de la naţională

Mirel Rădoi pare că a renunţat la intenţia de a se retrage din echipa naţională, acest lucru lucru fiind dezvăluit de un alt internaţional român, Gabi Tamaş.

Dacă selecţionerului Răzvan Lucescu nu i-a răspuns la telefon, Rădoi a discutat de mult cu Tamaş, spunându-i, printre altele, că ar fi dispus să onoreze viitoarele convocări.

“Am vorbit cu Mirel sâmbătă seară şi eu cred că va mai veni la lot. Aşa l-am simţit. Era destul de relaxat, am vorbit mai multe cu el. Eu cred că n-a închis definitiv poarta către naţională”, a declarat Tamaş la GSP TV, citat de ziare.com.

Mirel Rădoi şi-a anunţat retragerea din prima rerpezentativă joi seară, fără a preciza motivele ce l-au condus spre această hotărâre drastică.

Jucătorul lui Al Hilal i-a răspuns însă foarte dur directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, lucru care i-a făcut pe analişti să speculeze o ruptură între cei doi, mai ales că şeful de la FRF l-a criticat în public pe Rădoi.

Imediat după acest anunţ, selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat că va face tot posibilul pentru a-l convinge pe Mirel să se răzgândească, însă acesta nu i-a răspuns la telefon antrenorului.

Mirel Rădoi, în vârstă de 29 de ani, a debutat în echipa naţională în urmă cu zece ani şi a reuşit să strângă 67 de selecţii sub “tricolor”, marcând şi două goluri.

În mandatul lui Răzvan Lucescu a devenit vice-căpitan, el purtând banderola în absenţa lui Cristi Chivu.

Cele mai citite

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă