25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialMinistrul pentru Brexit, David Davis, neagă că Marea Britanie ar fi acceptat...

Ministrul pentru Brexit, David Davis, neagă că Marea Britanie ar fi acceptat să plătească o factură de 40 de miliarde de lire sterline către UE

Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a dezminţit informaţiile din presă potrivit cărora Regatul Unit ar fi pregătit să plătească 40 de miliarde de lire sterline (aproximativ 45 de miliarde de euro) pentru a-şi încheia procesul de separație de Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Ministrul David Davis a făcut această precizare duminică.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă