25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMinistrul japonez al Agriculturii s-a sinucis

Ministrul japonez al Agriculturii s-a sinucis

Ministrul japonez al Agriculturii, Padurilor si Pescuitului s-a sinucis, iar presa nipona vorbeste de implicarea sa in scandaluri financiare.
Toshikatsu Matsuoka si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se in incinta resedintei sale oficiale, a informat postul nipon public de televiziune NHK, citat de Reuters.
In varsta de 62 de ani, Matsuoka a fost gasit inconstient si intr-o stare grava in apartamentul sau, situat in apropierea Parlamentului de la Tokyo, si a fost transportat de urgenta la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ministrul japonez, rezumandu-se la a constata decesul. "Noi doar i-am confirmat moartea", a declarat o sursa medicala, sub protectia anonimatului.
Potrivit presei nipone, Matsuoka fost implicat in mai multe scandaluri financiare, printre care unul privind o presupusa deturnare de fonduri publice. Doua dintre comitetele sale de sprijin electoral ar fi primit mai multe milioane de yeni din partea unui grup de firme de constructii, care foloseau bani publici. Toshikatsu Matsuoka a negat insa orice implicare in astfel de actiuni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă