16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialMihai Pintilii: Vrem să învingem Ungaria şi un egal cu Turcia

Mihai Pintilii: Vrem să învingem Ungaria şi un egal cu Turcia

Mihai Pintilii, mijlocaşul echipei naţionale a României, spune că tricolorii îşi doresc victoria în meciul cu Ungaria şi măcar un egal cu Turcia, potrivit Mediafax.

Ne dorim şase puncte, dar nici patru nu sunt rele. Ne dorim să învingem Ungaria şi să facem egal cu Turcia, ăsta e obiectivul. Trebuie neapărat să câştigăm cu Ungaria, asta ne interesează cel mai mult. Dacă vom obţine şase puncte vom lua o opţiune importantă la locul doi”, a spus Pintilii.

Mihai Pintilii a afirmat că actualele preliminarii reprezintă ultima sa şansă de a juca la o ediţie de Cupă Mondială. “E un meci foarte important pentru noi şi cred cu tărie că îl vom câştiga, pentru că este foarte important pentru calificarea la Cupa Mondială. Se poate spune că e un meci de totul sau nimic cu Ungaria, pentru că e primul meci şi cu ei cred că ne vom bate pentru locul doi. Cred că e ultima şansă pentru mine să ajung la un mondial şi e foarte important pentru mine acest meci”, a completat Pintilii, care a precizat că echipa României va fi avatajată de schimbarea gazonului de pe Arena Naţională.

Mijlocaşul speră ca jucătorii echipei naţionale să nu mai repete greşelile de la meciul de la Budapesta, încheiat la egalitate, scor 2-2. “Ungaria are în componenţă mai mulţi jucători periculoşi. Nu pot să spun numai de Dzsudzsak, Szalay sau Hajnal. Formează o echipă masivă şi sunt foarte puternici la fazele fixe. Asta îi caracterizează pe ei. Sperăm să ne concentrăm mai bine şi să nu mai luăm gol din faze fixe”, a explicat Pintilii.

Întrebat cum a decurs întâlnirea cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, Pintilii a răspuns: “A fost o discuţie cu domnul preşedinte, care ne-a motivat că trebuie să învingem neapărat Ungaria, dacă mai vrem să avem şanse la baraj. Ne-a încurajat, asta a fost discuţia. Depinde doar de noi să fim concentraţi la ora jocului”.

Naţionala României va întâlni Ungaria la 6 septembrie şi Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Cele mai citite

PwC Romania: Jumătate dintre fraudele din companii se întâmplă din cauza lipsei controalelor privind conformarea

Tranzacţiile care implică criptomonede sunt în creştere, de asemenea, un risc in crestere este cel de greenwashing, adică raportări incorecte/manipulate în domeniul sustenabilităţii numai...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...
Ultima oră
Pe aceeași temă