17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMiguel Angel Angulo a fost suspendat sapte meciuri

Miguel Angel Angulo a fost suspendat sapte meciuri

UEFA a decis suspendarea pentru sapte partide a mijlocasului echipei Valencia, Miguel Angel Angulo, si a amendat gruparea spaniola cu 26.000 de euro dupa incidentele survenite la meciul cu Werder Bremen din Liga Campionilor, informeaza AFP.
Angulo a fost eliminat de pe teren in minutul 90+1, dupa ce l-a accidentat pe fotbalistul echipei germane Nelson Valdez. In drum spre vestiare, l-a scuipat pe un alt jucator de la Werder, Tim Borowski. Fotbalistul nu va putea disputa urmatoarele meciuri din Cupa UEFA, competitie in care s-a calificat Valencia, dupa ce a terminat pe locul trei in grupa G a Ligii Campionilor. Angulo va putea juca doar in semifinalele Cupei UEFA, in cazul in care Valencia se va califica in aceasta faza a competitiei.
Clubul spaniol a primit o amenda de 26.000 de euro din partea Comisiei de disciplina a UEFA pentru “conduita incorecta a echipei”, insa UEFA precizeaza ca a tinut cont de numeroasele fumigene lansate pe teren.

Si-au cerut scuze

Antrenorul italian al echipei Valencia, Claudio Ranieri, si jucatorul Miguel Angel Angulo si-au cerut scuze pentru incidentele si declaratiile de dupa meciul cu Werder Bremen a doua zi dupa disputarea partidei. “Antrenorul Claudio Ranieri si Miguel Angel Angulo regreta ceea ce s-a petrecut in ultimele minute ale meciului si doresc sa-si ceara scuze spectatorilor si telespectatorilor”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al clubului.
Ranieri a afirmat dupa meciul cu Werder Bremen ca intelege de ce arbitrul Anders Frisk a fost lovit cu o moneda la meciul AS Roma-Dinamo Kiev: “Imi cer scuze pentru declaratiile mele. Am fost nervos. Anders Frisk este un mare arbitru, iar eu m-am lasat purtat de val”, a declarat Claudio Ranieri.

Cele mai citite

Guvernul amână taxa pe lux până pe 30 aprilie

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor susținut de PNL, a anunțat, la finalul ședinței de Guvern de marți, că termenul pentru impozitul de 0,5% pentru clădirile...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...
Ultima oră
Pe aceeași temă