12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialMiercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League

Miercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League

Miercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League: Atletico Madrid joacă cu FC Barcelona, iar Benfica Lisabona înfruntă Bayern Munchen.

Atletico Madrid-FC Barcelona

Atletico de Madrid – FC Barcelona, este partida retur din sferturile de finală de Champions League, după ce în partida tur Barcelona a reușit să se impună pe teren propriu cu scorul de 2 -1.

Atletico  Madrid este în acest moment favorit la calificare cu cele două goluri marcate în deplasare, însă acest lucru nu poate garanta nimic ținând cont că au în față o echipă foarte puternică, Barcelona, a reușit să revină foarte bine în joc în meciul tur și să- și impună jocul în repriza secundă revenind de la 1:0 într-o repriză de exceptie.

Benfica Lisabona-Bayern Munchen:

Bayern este la Lisabona, pentru meciul de miercuri seară de pe  Da Luz. Se joacă calificarea în semifinale după ce în meciul tur bavarezii s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat încă din minutul 2 prin Arturo Vidal.

Bayern știe foarte bine să gestioneze un rezultat și totodată jocul, lucru confirmat de faptul că bavarezii au câștigat ultimele patru meciuri încă de la pauză. Sunt șanse mari ca trupa lui Pep Guardiola să îndeplinească această formalitate și de această dată.

Benfica Lisabona-Bayern Munchen și Atletico Madrid – FC Barcelona în faza sferturilor de finală se joacă miercuri seară începând cu ora 21.45.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă