1.2 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialMETEO: Vreme frumoasă, în acest weekend

METEO: Vreme frumoasă, în acest weekend

Vremea va fi frumoasă, în acest weekend, temperaturile fiind cuprinse între 23 și 32 grade Celsius, informează Administrația Națională de Meteorologie. 

Sâmbătă

În Muntenia şi Oltenia se vor înregistra temperaturi de 24-29 de grade, în Crişana sunt temperaturi între 24-30 grade, iar în Maramureş sunt între 25 și 29 de grade.

În Moldova se vor înregistra temperaturi de 25-28 de grade Celsius, însă meteorologii anunţă ploi în această zonă pe tot parcursul acestui weekend.

La fel va fi şi în Transilvania şi în Dobrogea, cu temperaturi curpinse între 23-29 de grade în centrul ţării şi 21-26 de grade la mare.

Duminică

În majoritatea regiunilor, temperaturile vor crește cu două-trei grade, în comparație cu ziua de sâmbătă. Astfel, în Muntenia vor fi între 26 și 28 de grade, în Oltenia – între 25 și 30 de grade, în Banat – între 29 și 32 de grade.

În Crișana se vor înregistra între 27 și 32 de grade, în Molvova – între 26 și 28 de grade, în Transilvania – între 24 și 31 de grade, iar în Dobrogea – între 22 și 27 de grade.

 

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

Ce-i de făcut  azi în România?

Schimbările democratice consacrate de Constituție (1992) au dus și în România la libertăți și drepturi fundamentale de care să se poată bucura fiecare cetățean....

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă