19.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Mesaj anormal prin sms: „Ursu Băăă”. Ce explicație a dat ISU pentru acesta

Un mesaj mai puțin obișnuit care începe cu „Ursu Băăă” a fost transmis prin sistemul RoAlert. Reprezentanții ISU Brașov au reacționat, marți, după transmiterea acestui mesaj.

„URSU BĂĂĂ. Atenție, a fost semnalată prezența unui urs pe strada Stejărișului. Animalul este considerat periculos. Nu încercați să vă apropiați de el sau să îl hrăniți. Evitați deplasarea în zonă, dacă nu este absolut necesară” – a fost mesajul RoAlert transmis.

Mesajul a devenit viral, iar reprezentanții ISU Brașov au transmis că a fost o eroare modul de comunicare, dar scopul preventiv a fost atins.

„Scopul mesajului a fost de a informa cetățenii județului Brașov cu privire la prezența ursului pe strada Stejărișului, pentru a evita deplasările în zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adaugat cuvintele „ursul băăă”. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populația a înțeles conținutul și scopul preventiv al mesajului”, au spus cei de la ISU Brașov.

Ultima oră
Pe aceeași temă