19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMembrii trupei Vunk, blocaţi pe Dealul Negru Şi-au anulat un concert

Membrii trupei Vunk, blocaţi pe Dealul Negru Şi-au anulat un concert

UPDATE: ”Drumul spre Vâlcea este în continuare blocat. Din păcate, nu putem ajunge astăzi dar, pentru ca abia aşteptam să vă cântăm, amânăm concertul pentru mâine seară”, se arată într-o postare pe pagina e facebook a trupei Vunk . 

Membrii trupei Vunk sunt blocaţi din cauza viscolului pe drumul care leagă oraşele Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în zona Dealul Negru, de aproximativ patru ore, solistul trupei, Cornel Ilie, declarând,  că “este o coadă foarte mare de tiruri şi maşini trase pe dreapta”, conform Mediafax.

Ilie a precizat că formaţia se îndreaptă spre Râmnicu Vâlcea, unde urmează să susţină un concert, după ce, vineri, a cântat la Piteşti.

“Ne-a găsit vremea asta pe drum”, a spus Cornel Ilie.

“E o coadă foarte mare de tiruri şi maşini trase pe dreapta. Acum au început să dea drumul cât de cât, dar am stat patru ore pe loc. Au încercat nişte pluguri să dezăpezească, dar doar două pluguri nu aveau cum să facă faţă”, a mai spus Cornel Ilie.

De asemenea, solistul trupei Vunk a declarat: “Acum se circulă cât de cât, mai pe un sens, ba pe altul, dar, având în vedere că o să ningă în continuu, nu ştiu cum o să se circule în continuare. Noi stăm aici şi efectiv nu avem cum să înaintăm. Este ceva poliţie pe aici, încearcă să rezolve, dar cred asta trebuia să se rezolve înainte, undeva de ieri, pentru că s-a tot spus că o să ningă, că o să fie cod portocaliu şi, cu toate astea…”.

Cornel Ilie a spus că în faţa lor, din câte au putut observa ei, se afla un camion care tracta tirurile care derapaseră.

“În faţa noastră era un camion mare care tracta tirurile care derapaseră. Am înţeles că mai încolo de noi fuseseră cinci tiruri derapate şi tot încercau să le tracteze”, a mai spus Cornel Ilie. “Aşteptăm să vedem dacă putem să urcăm dealul”, a adăugat solistul trupei Vunk.

Cu toate acestea, Cornel Ilie s-a arătat încrezător şi a declarat că speră să ajungă până la ora 21.00, când este programat concertul, în Râmnicu Vâlcea, pentru a nu-şi dezamăgi fanii.

“Este un concert de câteva zile sold out. O să facem cumva să ajungem”, a spus Cornel Ilie.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă