25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHandbal feminin. Meci nebun, în Sala Polivalentă, între CSM și Rostov Don....

Handbal feminin. Meci nebun, în Sala Polivalentă, între CSM și Rostov Don. Calificarea se joacă în Rusia

CSM București a câștigat, joi seară, în Sala Polivalentă din Capitală, cu 26- 25, meciul cu Rostov Don, prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la Handbal feminin.Finalul partidei din Polivalentă a fost realmente de foc pentru bucureștence.

Ultimele 30 de secunde au fost pe muchie de cuţit. Ana Paula Rodrigues a marcat ultimul gol al partidei, dar apoi cele două echipe au trecut de la agonie la extaz.

Cu nouă secunde rămase de disputat, Linnea Torstenson a fost eliminată pentru apărare în semicerc şi campioana Rusiei a primit o lovitură de la 7 metri, dar Jelena Grubisic a fost la înălţime.

Portarul croat a apărat incredibil lovitura de la 7 metri executată de Ekaterina Ilina. Mingea a ajuns la Carmen Martin, care a lansat-o pe contraatac pe Oana Manea. Pivotul naţionalei României s-a grăbit însă şi a ratat incredibil, chiar dacă mai avea timp să mai pătrundă spre poarta adversă.

S-a terminat 26-25 pentru campioana României, care va forţa accederea în Final Four-ul Champions League, în returul din Rusia. Partida dintre Rostov Don si CSM București decisivă pentru calificare se va desfășura în seara zilei de 9 aprilie.

Cele mai citite

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...
Ultima oră
Pe aceeași temă