15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialMcCain: Ne este "jenă" că nu avem, până în acest moment, ambasador...

McCain: Ne este “jenă” că nu avem, până în acest moment, ambasador la București

Senatorul american John McCain a declarat,duminică, într-un interviu acordat gandul.info, că în problema ambasadorului SUA de la București, care nu a fost desemnat până la această oră de oficialitățile americane, îi este "jenă", relatează Mediafax.

McCain a fost întrebat care este situația cu ambasadorul SUA care trebuia desemnat pentru a reprezentat Statele Unite la București.

"Cunoaştem problema şi vrem să o rezolvăm, credem că actualul şef al misiunii face o treabă extraordinară, suntem mândri de munca sa şi a echipei lui, dar vom aborda problema şi vom stabili care este cea mai bună opţiune. Sincer, ne este jenă", a afirmat senatorul american. membru al Comisiei de politică externă a Senatul american.

De asemenea, senatorul SUA Ron Johnson a afirmat că unul din motivele vizitei în România este acela de a avea "o prezenţă diplomatică puternică", fapt pentru care se va pune accent asupra acestui lucru.

Cele mai citite

Noi detalii în urma operației pe care a suferit-o Florin Piersic. “Stimulatoarele cardiace nu pot face așa ceva”

Florin Piersic (88 ani), unul dintre cei mai mari actori români, a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe, iar acum ies la iveală noi...

O persoană a fost găsită moartă, în urma unui incendiu în sectorul 2. FOTO

UPDATE: Incendiul produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei a fost localizat, iar pompierii lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase,...

SNPPC susține protestul de joi al pensionarilor militari: „Incoerența legislativă și discriminarea determină ieșirea în stradă”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a transmis, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nemulţumirile justificate ale pensionarilor militari s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă