16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialMasuri speciale la Steaua-Miercurea Ciuc

Masuri speciale la Steaua-Miercurea Ciuc

Al doilea joc al intalnirii Sport Club Miercurea Ciuc-Steaua Bucuresti, contand pentru finala Campionatului National de hochei pe gheata, se va disputa in Capitala, astazi, de la ora 19:00, pe patinoarul "Mihail Flamaropol". Pentru a evita incidentele petrecute la confruntarea din ultima etapa a sezonului regulat, organizatorii au luat masuri speciale. Astfel, ordinea publica va fi asigurata de nu mai putin de 100 de jandarmi.
Spectatorilor li se va permite accesul in incinta arenei cu doua ore inainte de fluierul de start. Din arsenalul suporterilor trebuie sa lipseasca obiectele contondente, petardele, fumigenele, artificiile, substantele iritant lacrimogene sau bannerele cu mesaje rasiste, xenofobe sau care instiga la violente. In schimb, fanii vor avea dreptul sa poarte asupra lor esarfe, stegulete, fulare si confetti.
Primul joc al finalei, disputat saptamana trecuta la Miercurea Ciuc, a fost castigat de harghiteni cu scorul de 4-2. Castigatoarea ultimului act va fi desemnata echipa care va aduna prima patru victorii din sapte meciuri.

"Prea putini jandarmi"

Secretarul general al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Eduard Pana, a declarat ca numarul fortelor de ordine anuntat de Jandarmeria Romana pentru partida Steaua – SC Miercurea Ciuc, din cadrul finalei campionatului national de hochei pe gheata, este mic. "Sunt putini jandarmi pentru un asemenea meci. Ganditi-va ce s-a intamplat in urma cu doua saptamani, atunci cand cei din Miercurea Ciuc s-au retras de pe gheata. Sunt cam ingrijorat de aceasta situatie si sper sa nu fie incidente", a spus Pana.
Presedintele sectiei de hochei pe gheata a CSA Steaua, Cristian Carlan, sustine ca numarul de jandarmi detasat pentru acest meci s-a facut dupa ce clubul ciucan a anuntat prezenta la Bucuresti a doar 25 de suporteri. "Cand am vazut ca sunt doar 25, Jandarmeria a decis ca nu este nevoie de mai mult de 100 de jandarmi. Daca ei considera ca sunt suficienti e treaba lor", a spus Carlan.

Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...

Încă o ediție a Eurovision cu scandal. Reprezentantul Olandei a fost exclus

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă