16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialMaria Sharapova s-a retras de la Indian Wells

Maria Sharapova s-a retras de la Indian Wells

Maria Sharapova, numărul 7 mondial, s-a retras de la turneul de la Indian Wells- Statele Unite. Rusoaica nu s-a recuperate complet după o accidentare suferită la braţul stâng.

Sharapova a avut un start de sezon slab- ea a participat la un singur turneu, oprindu-se în sferturile Open-ului australian.

"Sunt foarte dezamăgită că nu pot participa la turneul de la Indian Wells. Am făcut tot posibilul să mă recuperez după accidentarea de la antebraţul stâng şi am încercat să fiu aptă 100% din punct de vedere fizic pentru a lua startul la această competiţie, una dintre favoritele mele din circuit, fiind atât de aproape de reşedinţa mea din L.A. De-abia aştept să revin anul viitor", a spus Sharapova, pentru site-ul oficial al competiţiei.

"Suntem dezamăgiţi că Maria nu va putea concura în acest an pentru că este o sportivă redutabilă şi o favorită a tribunelor. Sperăm să se recupereze cât mai repede şi aşteptăm să o avem alături de noi anul viitor", a adăugat Raymond Moore, directorul turneului.

Maria Sharapova a câştigat de două ori la Indian Wells, în 2006 şi 2013. A mai jucat şi o finală, pierdută în faţa sportivei Vicktoria Azarenka, în 2012. Anul trecut, la Indian Wells s-a impus românca Simona Halep.

 

 

 

 

Cele mai citite

Chelsea, gata să investească din nou sume exorbitante în această vară. Georgiy Sudakov, luat în vizor

Chelsea este gata să investească din nou generos în această vară, cu discuții deja demarate pentru transferul mijlocașului Georgiy Sudakov de la Șahtior, jucător...

Un nou gol pentru Mihăilă în Serie B! Parma, campioană în liga secundă din Italia

Valentin Mihăilă a înscris un nou gol pentru Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminică, pe teren propriu, în penultima...

Armata israeliană a început bombardamente asupra estului orașului Rafah

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar...
Ultima oră
Pe aceeași temă