16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialMama prefectului de Gorj a accidentat cu maşina o femeie care circula...

Mama prefectului de Gorj a accidentat cu maşina o femeie care circula pe marginea drumului

Mama prefectului de Gorj, Claudia Teodorescu, aflată la volanul autoturismului personal, a accidentat, marţi, în comuna gorjeană Baia de Fier, o femeie care circula pe marginea drumului, accidentul având loc în condiţii de ploaie, transmite Mediafax.

Claudia Teodorescu, mama prefectului de Gorj, Claudiu Teodorescu, se afla la volanul autoturismului său şi, conform unor surse judiciare, într-o curbă din localitatea de domiciliu, Baia de Fier, aceasta ar fi scăpat maşina de sub control, ieşind de pe carosabil într-o zonă în care se afla o localnică, în vârstă de 43 de ani.

Femeia a fost accidentată, acuzând dureri la picioare, un echipaj de la Ambulanţă preluând-o şi transportând-o la spitalul din Novaci şi, ulterior, la cel de la Târgu Jiu, fiind diagnosticată cu traumatism abdominal şi fracturi la ambele picioare.

Prefectul de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, a declarat că nu ştie aproape nimic despre acest accident, întrucât l-a rugat pe fratele său, care locuieşte la Baia de Fier, să vadă ce anume s-a întâmplat.

“Şi dacă aş da un telefon să mă interesez şi dacă m-aş duce până acolo sunt sigur că tot s-ar face interpretări şi, chiar dacă mi-e greu, aştept să văd ce-mi comunică fratele meu. Sper să nu fie ceva grav nici cu mama, şi nici cu femeia cealaltă”, a spus Claudiu Teodorescu.

Cele mai citite

Cum funcționează RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite câștigurile?

Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezintă un algoritm care generează în mod...

Claudia Pavel, fericită în Miami: “Intervievez cei mai mari artiști ai lumii”

Decizia Claudiei Pavel de a se muta din România în Statele Unite ale Americii acum aproape doi ani a fost una semnificativă și, se...

Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al profesorilor atunci când vine vorba despre manualele școlare pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă