25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialMai concentraţi pentru Dinamo Bucureşti, nu Tbilisi

Mai concentraţi pentru Dinamo Bucureşti, nu Tbilisi

Steaua a remizat, 1-1 cu Dinamo Tbilisi, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, marţi seară, pe stadionul Naţional Arena. ”Roş-albaştrii” şi-au făcut meciul uşor după ce au înscris rapid, prin Latovlevici, în minutul 5.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a controlat prima repriză, ratând mai multe ocazii clare de gol. A doua repriză a început cu două schimbări făcute de Reghe­campf, care a scos jucătorii aflaţi în pericol să fie suspen­daţi. Georgienii au reuşit să ­egaleze imediat după reluarea jocului, în minutul 47, însă steliştii au reuşit să revină şi au controlat jocul până la final.

Echipa din Ghencea a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va fi cap de serie la tragerea la sorţi ce va avea loc mâine.

Adi Matei, de acord cu Reghe: ”A fost foarte blând”

La finalul întâlnirii, Laurenţiu Reghecampf s-a declarat extrem de nemulţumit de evoluţia unor jucători. Fostul jucător al Stelei Adi Matei, este şi el de acord cu tehnicianul ”roş-albaş­trilor” şi spune că fotba­liştii trebuiau să ofere mai mult publicului venit pe Arena Naţio­nală.

”Reghecampf a fost foarte blând în declaraţiile pe care le-a făcut faţă de jucători. Primul lucru pentru care ar fi trebuit să joace a fost publicul, care a venit în număr foarte mare.

E normal să fie o atitudine puţin rece a ­tehnicianului, pentru că urmează un meci cu Dinamo Bucureşti şi dacă ar fi spus că e foarte mulţu­mit fanii ar fi spus că ce să mai meargă la meciul cu Dinamo, care joacă cum joacă”, a declarat Adi Matei pentru Sport Total FM.

Şi antrenorul care a adus Cupa Campionilor pentru Steaua, Emerich Jenei, este mulţumit de rezultat, dar spune că jocul a lăsat de dorit: ”Mi-a plăcut calificarea, mi-a plăcut rezultatul care ne-a calificat, mai puţin jocul. Eu cred că în subcon­­ştientul jucătorilor a fost, încă de la Tbilisi, un drăcuşor care le-a spus că sunt calificaţi”, a declarat acesta la Sport Total FM.

Piovaccari, certat de Răchită

Atacantul venit în această vară din Serie B, Piovaccari, nu este pe placul lui Valeriu Răchită, care spune ca italianul intră în istoria Ligii ca fiind jucătorul care a atins de cele mai puţine ori mingea într-un meci: ”Piovaccari a atins de 5 ori mingea în tot meciul.

Nu am văzut un jucător care să atingă mingea aşa de puţin. E un record ne­gativ”. Părerea lui nu este împărtăşită de Jenei, care crede că jucătorul este doar prea puţin exploatat: ”Piovaccari nu este suficient exploatat. Nu a avut timp de acomodare, nici ceilalţi jucători nu au apucat să-l cunoască mai bine. Cred că lui îi convine când vine o centrare din margine”, a declarat fostul antrenor din Ghencea la Sport Total FM.

Cele mai citite

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă