20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialLupte: Krista Incze a adus o nouă medalie de bronz României la...

Lupte: Krista Incze a adus o nouă medalie de bronz României la Europenele Under-23

Sportiva română Krista Incze a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de lupte Under-23 desfășurate la Szombathely (Ungaria).

 

Incze a învins-o în meciul pentru medalia de bronz pe turcoaica Sinem Topcu, după o confruntare echilibrată.

În sferturile de finală, românca a trecut de ucraineanca Anghelina Lisak, iar în semifinale a fost învinsă de Adela Hanzlickova (Cehia). O altă medalie de bronz a fost cucerită de rusoaica Maria Kuznețova. Aurul a fost cucerit de finlandeza Petra Maarit Olli, care a învins-o în finală pe Hanzlickova.

Incze (20 ani), campioană balcanică și europeană en titre de junioare, mai are în palmares și o medalie de argint la Mondialele Universitare.

Incze a adus României a doua medalie de bronz la Europenele de la Szombathely, după cea obținută joi de Alexandra Nicoleta Anghel, la cat. 69 kg.

Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă