11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialLupta la baioneta

Lupta la baioneta

Batalia pentru promovarea in Liga I capata accente dramatice in seria A a Ligii a II-a. Primele noua formatii din clasament, adica jumatate dintre echipele ce compun seria, se insira pe parcursul a doar 6 puncte, in conditiile in care primele doua pozitii asigura accesul in esalonul intai.
Gloria Buzau, formatie ce a devenit  in premiera lider la finele rundei trecute, joaca azi in Regie cu Sportul Studentesc in cadrul etapei a XXII-a. Avand in componenta fotbalisti cu experienta in Liga I precum Tibi Balan si Cristi Irimia, studentii bucuresteni sufera la capitolul finalizare, inregistrand doar remize in ultimele trei partide disputate. Cu toate acestea, antrenorul Gheorghe Multescu crede inca in promovare: "Daca nu am fi ratat atat de mult am fi fost mai sus de locul 6 in clasament. Vom incerca sa adunam cat mai multe puncte pentru ca sanse de promovare exista". Fostul varf al Otelului Galati, Ion Viorel, a preluat banca tehnica a Gloriei Buzau acum doi ani si a reusit salvarea de la retrogradare sezonul trecut. Ajutat de ex-stelistul si, totodata, cumnatul Ilie Stan, "Vioara", cum mai este numit Ion Viorel, a reaprins sperantele revenirii in prima divizie, buzoienii inregistrand trei victorii si un egal in cele patru etape din retur.
In seria B, Universitatea Cluj, ce va intalni acasa pe FC Caracal in runda a XXII-a, s-a desprins momentan de urmaritoarele sale avand un avans de 7 puncte fata de locul 2 si de 9 puncte fata de pozitia a treia. Pentru cel de-al doilea loc de Liga I se bat CSM Ramnicu Valcea, Dacia Mioveni si Minerul Lupeni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă