20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialLucrari colective pentru cei mai mici elevi

Lucrari colective pentru cei mai mici elevi

» Copiii claselor I au colaborat pentru realizarea unui colaj cu tema "Anotimpuri in livada".

» Cadrele didactice vor aduce imbunatatiri la nivel instructiv-educativ.

La colegiul national "Constantin Bratescu" a avut loc o activitate dedicata Lunii prieteniei. Inspectoratul scolar Judetean Constanta a initiat luna trecuta programul "Aprilie – Luna prieteniei", la care au participat zeci de institutii de invatamant din judetul Constanta. Colegiul National si scoala Generala nr. 33 "Anghel Saligny" au intitulat proiectul "Anotimpuri in livada". Elevii claselor I "Step by step" ale scolii Generale nr. 33 si ale scolii-gazda au colaborat pentru a realiza un colaj si au interpretat cantece si poezii. Copiii au fost indrumati de institutorii Mirela Bratu si Stan Ioana de la Unitatea scolara "Anghel Saligny" si Geauzar Aila si Badea Loredana de la Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu".
Schimbul de experienta realizat in cadrul parteneriatului dintre cele doua clase "Step by step" a fost o experienta extrem de placuta pentru micuti, care au avut ocazia sa socializeze cu colegii lor intr-o atmosfera destinsa. Nu doar copiii s-au bucurat de acest proiect, ci si cadrele didactice care prin aceasta activitate au putut trage mai multe concluzii cu privire la modul in care se desfasoara educatia. Institutorii au concluzionat ca se pot face imbunatatiri pe mai multe planuri, precum instructiv-educativ, artistic si social. Inspectoratul scolar Judetean este alaturi de toate unitatile de invatamant care initiaza astfel de proiecte menite sa ridice calitatea educatiei constantene. z

Proiect ISJC
Aprilie a fost dedicata Luna Prieteniei pentru toate unitatile de invatamant din judetul Constanta. Narciz Amza, inspectorul scolar general, a luat aceasta decizie pentru ca toti elevii sa poata relationa mai bine cu colegii lor si sa dezvolte noi prietenii. Proiectul initiat de ISJC a fost imediat imbratisat de directorii scolari care au demarat diverse activitati pe aceasta tema. Independent de acest proiect, scolile cu clasele I-VIII "Ferdinand" si cea din Navodari au desfasurat un parteneriat intitulat "Maini intinse prieteniei". Scopul a fost tot acela de stabilire a unor relatii intre elevii si cadrele didactice ale celor doua scoli.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă