22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLOVITURĂ CRUNTĂ pentru familia Huidu. Mama cârcotaşului A MURIT!

LOVITURĂ CRUNTĂ pentru familia Huidu. Mama cârcotaşului A MURIT!

O nouă tragedie în familia lui Şerban Huidu. Mama fostului realizator TV a murit duminică, într-un spital din Viena, anunţă Realitatea.net.

Daniela Sabina Ghencea, a murit la doar 58 de ani.

În urmă cu cinci ani, femeia fusese diagnosticată cu o boală necruţătoare. A urmat un tratament îndelungat, inclusiv la o clinică din Viena.
Anul trecut însă, medicii au anunţat-o că evoluţia bolii a fost stopată, tratamentul dând rezultatele sperate.

Mama lui Huidu s-a întors în ţară, dar în urmă cu o lună boala a recidivat. A urmat un nou tratament la Viena, dar duminică mama lui Şerban Huidu a murit.

Trupul, adus în ţară marţi seara, va fi depus la biserica Elefterie din Capitală.

Daniela Sabina Ghencea, mama lui Şerban Huidu, a fost cercetătoare în cadrul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucureşti. Pentru invenţiile sale în domeniu, mama lui Huidu, care a murit săptămâna trecută, a câştigat numeroase premii în competiţii naţionale şi internaţionale, potrivit Realitatea.net.

CUM ȋşi ia ADIO Şerban, pe blogul personal

Iată ce scrie Şerban Huidu pe blogul personal.
“Mi-am luat rămas bun zilele trecute de la cea care mi-a dat viaţă (…) şi cea care m-a ȋnvăţat ceea ce sunt azi! Cea care m-a făcut să sper că se poate mai bine. Cea care m-a ȋndrumat să fiu om! Cea care, mare cercetator, avea frigiderul gol acasă şi un frig de crăpau geamurile! Cea cu care făceam temele la lumina lumânării şi cea cu care orice dispută se termina la Larousse-dicţionarul care pentru acele vremuri era echivalentul cult al wikipediei de azi!
Ȋţi mulţumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele şi relele mele şi nu voi uita niciodată de unde am plecat şi ce m-ai ȋnvăţat. Am să mă străduiesc să fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mamă!”

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă