0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialLotul Voicu, la DNA pentru a li se prezenta dosarul

Lotul Voicu, la DNA pentru a li se prezenta dosarul

Oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic s-au prezentat, luni, la sediul DNA, unde a fost adus şi Cătălin Voicu, pentru ca procurorii să le prezinte materialul de urmărire penală, având în vedere că ancheta în dosarul de corupţie al senatorului se apropie de final, informează NewsIn.

Judecătorul Florin Costiniu a ajuns şi el al DNA, în jurul orei 11.30. 

Întrebat dacă a venit pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală, Costel Căşuneanu a spus că “asta am înţeles că se întâmplă”. Omul de afaceri Marius Locic nu a vrut să facă nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA.

Ancheta procurorilor anticorupţie în dosarul senatorului Cătălin Voicu este aproape de final, urmând ca de luni să înceapă prezentarea materialului de urmărire penală, au declarat, pe 5 mai, surse judiciare.

Astfel, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie vor veni inculpaţii din dosar, pentru a lua la cunoştinţă probele şi acuzaţiile ce li se aduc.

La DNA au fost audiaţi, în ultima perioadă, foarte mulţi martori în dosarul senatorului Cătălin Voicu, printre care şeful Senatului, Mircea Geoană, soacra acestuia, Margareta Costea, dar şi magistraţi, precum preşedintele interimar al instanţei supreme, Lidia Bărbulescu, fostul prim-procuror al Parchetului Sectorului 1, Mircea Ene, procurorul Dan Chiujdea, membru al CSM, dar şi alţi judecători de la instanţa supremă.

 

Cele mai citite

Tudorel Toader își amenință contracandidații la rectoratul UAIC

Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, a lansat amenințări la adresa contracandidaților săi la funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din...

Rusia – Ucraina, ziua 650: Ucraina, vizată de peste 20 de drone rusești

Ucraina susține că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă.Un număr...

Marcel Herzen și Alfred Bakunin cântă la unison: «noi suntem statul»

Vizita de cinci zile a lui Marcel Ciolacu în SUA reprezintă nu doar călătoria vieții lui pentru a fi  undeva departe, ci pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă