18.4 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialLoredana pleacă în turneu

Loredana pleacă în turneu

Cântăreaţa Loredana va porni în martie într-un turneu de amploare prin România şi Republica Moldova.

“De-abia aştept să pornim cu spectacolul ‘Magic’ in toata tara si in Republica Moldova, la Chisinau! Ii astept pe toti fanii mei in salile de spectacole pentru a trai o experienta unica si irepetabila”, a spus Loredana.

Celebra cantareata promite showuri incendiare in Constanta, Galati, Pitesti, Chisinau, Iasi, Botosani, Suceava, Onesti, Bacau, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Cluj, Oradea, Timisoara si Deva. Datele urmeaza a fi anuntate saptamana aceasta.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de doua ore si jumatate de muzica de toate genurile, de la muzica populara sau lautareasca, pana la pop, hip hop sau dance!

Playlist-ul concertelor va contine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams si lansat la sfarsitul lunii decembrie.

“La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multa caldura noul single, ‘Lumea ta’, cantat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaboram!”, a spus Loredana.

Cele mai citite

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....

Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor

Te preocupă sănătatea echipei pe care o coordonezi sau îţi doreşti ca partenerii şi clienţii tăi să aibă acces la cele mai eficiente soluții...

Șapte decese în focarele de infecție din locuințele sociale

Șapte persoane fără adăpost au murit în ultimii ani din cauza condițiilor inumane din containerele administrate de Primăria Râmnicu Sărat din județul Buzău,...
Ultima oră
Pe aceeași temă