37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT: Meciul dintre Samantha Stosur și Simona Halep, întrerupt din cauza...

LIVE TEXT: Meciul dintre Samantha Stosur și Simona Halep, întrerupt din cauza ploii în primul set, se va relua luni

Simona Halep va juca luni pe arena centrală, Philippe-Chatrier, la Roland Garros, după ce partida cu adversara sa Samantha Stosur a fost întreruptă în primul set la scorul de 5-3 la gameuri pentru sportiva noastră.

Favorită numărul 6 la al doilea Grand Slam al anului, Halep joacă în optimi cu australianca Samantha Stosur. Partida va deschide ziua de luni pe arena centrală. Duelul sportivei din Constanţa va începe nu mai devreme de ora 12:30. 

Aceasta este cea de-a opta întâlnire dintre cele două, Simona având un avantaj minim (4-3). Ultima oară când s-au întâlnit cele două, românca s-a impus clar, la Madrid, în semifinalele acestei ediţii, cu 6-2, 6-0. De altfel, "Simo" a câştigat ultimele patru meciuri cu reprezentanta Australiei.

La fel ca în cazul lui Halep, cea mai bună performanţă a lui Sam la Roland Garros este o finală, pierdută de jucătoarea de 32 de ani, în 2010, în faţa Francescăi Schiavone.

Totuşi, Stosur se poate lăuda că se află printre singurele patru jucătoare care au învins-o pe Serena Williams într-o finală de Grand Slam (alături de Venus Williams, Maria Sharapova şi Angelique Kerber). Victoria Samanthei a venit în 2011, la US Open, 6-2, 6-3, fiind singurul succes într-un turneu major.

Partida dintre Simona Halep şi Samantha Stosur va putea fi urmărită LUNI în format LIVE TEXT de la 12:30 pe site-ul www.romanialibera.ro

…………………………………………………………………………………………………………………

MECIUL ESTE ÎNTRERUPT DIN CAUZA PLOII!!!!

Halep – Stosur 5-3

21:35: Halep – Stosur 5-3. Simona începe perfect jocul şi conduce cu 30-0. Pierde apoi 3 mingi consecutive şi salvează o şansă de break. Românca încheie game-ul cu un voleu din apropierea fileului.  

Halep – Stosur 4-3

21:29: Halep – Stosur 4-3. Break, Simona!!! Românca joacă senzaţional şi ajunge la 40-0. Românca şi-a ridicat nivelul şi, chiar dacă pierde două puncte consecutive, finalizează cu un forehand la care Stosur nu a avut răspuns.  

Halep – Stosur 3-3

21:25: Halep – Stosur 3-3. Simona şi-a ridicat nivelul pe propriul serviciu şi a reuşit două lovituri direct câştigătoare, ajungând la 40-0. Totuşi, Stosur a rezistat în game şi a egalat, după două greşeli neforţate ale sportivei noastre. A urmat o venire la fileu a Samanthei, care apoi a greşit, ratând o şansă de break. Simona a mai salvat două mingi de break şi a câştigat game-ul, după cel mai frumos punct al meciului.  

Halep – Stosur 2-3

21:16: Halep – Stosur 2-3. Simona a avut şansa să ajungă la 40-15, dar Samantha a găsit un răspuns superb, un passing shot perfect. Simona a egalat la 40, după ce a intrat mai mult în teren. Halep a avut prima minge de break, după o dublă greşeală comisă de Sam, dar nu a fructificat-o. Stosur a jucat senzaţional două puncte consecutive şi a câştigat cel mai echilibrat game de până acum. 

21:08: Halep – Stosur 2-2. Simona a condus cu 30-15, dar Stosur a accelerat şi a găsit o lovitură superbă, un forehand care a prins tuşa. Stosur este jucătoarea mai agresivă, dar românca se apără perfect şi îşi face serviciul. 

Halep – Stosur 2-2

21:03: Halep – Stosur 2-2. Simona a condus cu 30-15, dar Stosur a accelerat şi a găsit o lovitură superbă, un forehand care a prins tuşa. Stosur este jucătoarea mai agresivă, dar românca se apără perfect şi îşi face serviciul. 

21:03: Halep – Stosur 1-2. Samantha îşi face din nou lejer serviciul, după un game alb. Simona încă nu pune probleme la primire. 

21:01: Halep – Stosur 1-1. Simona a ajuns repede la 30-0, dar s-a văzut egalată după un retur câştigător al Samanthei. Halep a condus următorul punct, dar a fost egalată şi la 40, după un forehand puternic al adversarei. Românca a fructificat a doua minge de game şi a egalat situaţia.

20:55: Halep – Stosur 0-1. Australianca îşi face serviciul la 15, după o greşeală neforţată a Simonei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă