11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialMarius Copil - Elias Ymer: 6-2, 6-3, 6-2. Egalitate, în Cupa Davis,...

Marius Copil – Elias Ymer: 6-2, 6-3, 6-2. Egalitate, în Cupa Davis, între România și Suedia

Marius Copil l-a învins pe Elias Ymer în cel de-al doilea meci al României împotriva Suediei, din Cupa Davis. Copil s-a impus în trei seturi, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2 și a dus scorul dintre cele două țări la 1-1.

România a egalat Suedia, prin victoria lui Copil, asta după ce în primul meci Adrian Ungur a fost învins de Christian Lindell. Cel de-al treilea meci este cel de sâmbătă, ora 13.00, la dublu, dintre Horia Tecău/Florin Mergea și Isak Arvidsson/Johan Brunstorm.

România și Suedia luptă pentru menținerea în Grupa I zona Euro/Africană. Echipa care pierde va mai avea o ultimă șansă, în meciul cu pierzâtoarea dintre Letonia – Austria.

Live Text Copil – Ymer: 6-2, 6-3, 6-2

6-2: Game, Copil. FINAL DE MECI.

5-2: Game, Ymer. Copil a încercat să termine mai devreme meciul, însă nu a reușit să câștige ultimul punct al acestui game, cu toate că a acoperit tot terenul.

5-1: Game, Copil. Românul este la un game de victorie.

4-1: Break, Copil.

3-1: Game, Copil. Românul l-a învins cu lovituri de slice, mingi trimise în diagonală, în acest game. Copil domină partida și nimic nu-i mai poate lua victoria în acest moment.

La meci asistă mai multă lume decât la partida dintre Ungur și Lindell.

2-1: Game, Ymer.

2-0: Game, Copil.

1-0: Break, Copil. Românul a început foarte bine setul decisiv.

Copil câștigă și setul al doilea, iar meciul pare să se îndrepte spre o victorie în 3 seturi.

6-3: Game, SET, Copil.

5-3: Game, Ymer.

5-2: Game, Copil. Jocul a redevenit o cursă de câștigare a propriilor servicii, după break-ul reușit de Copil mai devreme.

4-2: Game, Ymer.

4-1: Game, Copil. Nicio șansă pentru suedez.

3-1: Break, Copil. Românul domină meciul. Ymer pare să fie veriga slabă a Suediei, puștiului de 18 ani lipsindu-i experiența.

2-1: Game, Copil. Românul câștigă din nou fără probleme pe propriul serviciu.

1-1: Game, Ymer.

1-0: Game, Copil. Setul al doilea a început foarte strâns, cei doi ajungând în primul game la deuce (40-40). Copil a câștigat punctul decisiv cu un as.

Marius Copil a reușit să câștige primul set, totodată primul câștigat de România în disputa cu Suedia, după ce Ungur a fost învins cu 3-0.

6-2: Break, Copil.

5-2: Game, Copil. Românul are șanse mari să-și adjudece primul set.

4-2: Game, Ymer. Suedezul câștigă cu mari dificultăți acest game.

4-1: Game, Copil. Marius Copil s-a distanțat deja la 3 game-uri după un sfert de oră de joc.

3-1: Break, Copil. Game foarte bun făcut de român pe serviciul adversarului. Doar două puncte i-a lăsat lui Ymer.

2-1: Game, Copil. Primul set a început cu un joc echilibrat, la fel ca și în partida de mai devreme, dintre Ungur și Lindell, în care s-a impus suedezul. Copil este totuși mai proaspăt decât Ungur, asta și prin prisma diferenței de vârstă.

1-1: Game, Ymer. Suedezul își câștigă și el punctul pe propriul serviciu.

1-0: Game, Copil. Românul a început bine partida, în care îl va avea ca adversar pe puștiul cu origini africane, Elias Ymer, în vârstă de doar 18 ani.

A început meciul dintre Marius Copil și Elias Ymer.

Prezentarea jucătorilor: Marius Copil, 24 de ani (174 ATP, 2 titluri Challenger la simplu, 11 meciuri Cupa Davis); Elias Ymer, 18 ani (242 ATP, 5 titluri Futures 2014, 2 meciuri Cupa Davis).

—–

România a pierdut primul meci cu Suedia, disputat azi, de la ora 11.30. În acea partidă Adrian Ungur a fost învins de Christian Lindell, cu scorul de 5-7, 6-6(2/7), 4-6.

Citește și Cupa Davis România – Suedia: Cine sunt puștii care vor lupta cu Ungur sau Tecău

Cele mai citite

Infografic FES România: Evoluția încrederii românilor în Uniunea Europeană, în contextul alegerilor europarlamentare

Monitorul Social, proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung România, a publicat un infografic cu privire la încrederea românilor în Uniunea Europeană cu ocazia Zilei Europei, înainte de...

Criză de teste de sarcină în localitățile rămase fără păcănele

Ilustrație: Marian Avramescu Legea prin care a fost interzisă prezența păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori se poate dovedi o...

Fiorentina, în finala Conference League, pentru al doilea an consecutiv

Fiorentina a remizat în deplasare cu FC Bruges, scor 1-1, și s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala Conference League, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă