15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCupa Davis: Tecău și Mergea au pierdut meciul cu slovacii. Duel de...

Cupa Davis: Tecău și Mergea au pierdut meciul cu slovacii. Duel de COȘMAR, la Constanța!

Horia Tecău și Florin Mergea au pierdut duelul, la dublu, cu echipa Slovaciei, formată din Martin și Zelenay. Românii au fost învinși cu scorul de 7-5, 6-3, 6-3, după două ore și cinci minute. România este condusă cu 2-1 înaintea ultimelor două partide de simplu.

Urmărește aici LIVE Score Cupa Davis România – Slovacia: 1-2 – ultimele două meciuri de simplu DUMINICĂ

—-

Live Score Cupa Davis România – Slovacia 1-1. Tecău/Mergea – Martin/Zelenay: 5-7, 3-6, 3-6

FINAL DE MECI

Ora 16.50: Meciul de la Constanța este cu mult sub așteptări, în ciuda unui public foarte numeros. Campion la Wimbledon, Tecău este cu mult sub potențialul său, iar același lucru se poate spune și despre Mergea. Dacă tricolorii vor pierde duelul cu Slovacia cei doi jucători de dublu vor duce greul eșecului.

Ora 16.45: Românii reușesc, după o perioadă îndelungată, să aducă egalitatea pe tabelă, chiar dacă se întâmplă în deschiderea setului al treilea.

Ora 16.37: Greu de imaginat înaintea acestui meci, dar echipa de dublu a Slovaciei are 2-0 la seturi. Dacă Tecău și Mergea nu vor reveni în setul următor, atunci nu doar că este pierdut acest meci, ci cel mai probabil și întreag duelul cu slovacii. O înfrângere, azi, ar cântări atârna foarte greu de moralul lui Copil și Ugur înaintea ultimelor două partide de simplu.

Ora 16.32: Tecău și Mergea continuă să aibă probleme. Mergea are un serviciu destul de bun, însă are dificultăți atunci când vine vorba de retur. Tecău pare să stea ceva mai bine, cu toate că până acum ambii au ratat mingi de altfel ușoare. Presiunea pusă pe umerii lor și-a făcut simțită prezența încă din debutul meciului.

Ora 16.10: Setul al doilea începe din nou cu probleme pentru români, slovacii făcând break-ul încă de la primul game disputat. Tecău și Mergea resimt din plin presiunea pusă pe umerii lor. Totul a fost gândit pentru ca Tecău și Mergea să nu aibă niciun fel de probleme, inclusiv suprafața de joc a fost aleasă pentru ei de către federație.

Ora 16.00: Partida de la Constanța a devenit foarte complicată, deși așteptările de la Mergea și Tecău erau foarte mari. Slovacii au câștigat primul set și arată că sunt în stare să ducă o luptă foarte strânsă până la final.

Ora 15.53: Slovacii trec pentru prima dată în avantaj. Tecău și Mergea trec prin momente dificile.

Ora 15.45: Românii au șansa să încheie primul set dacă vor face break-ul.

Ora 15.35: Tecău evoluează în orașul natal, astfel că meciul are o încărcătură sentimentală pentru el. Meciul este în continuare foarte strâns, niciuna dintre echipe nereușind brea-ul.

Ora 15.28: Tribunele arenei din Mamaia sunt aproape pline, în ciuda căldurii foarte mari. Campionul și semifinalistul de la Wimbledon, Tecău, respectiv, Mergea, sunt susținuți de românii aflați pe litoral. Partida are șanse mari să fie una destul de strânsă, chiar dacă diferența de valoare este una uriașă, în favoarea românilor. Presiunea pe umerii lui Tecău și Mergea este una foarte mare. Ei trebuie să ducă scorul, pentru România, la 2-1, la general.

Ora 15.18: Primele trei game-uri ale setului mențin echilibrul între cele două echipe, cu puncte câștigate la serviciu.

Ora 15.10: Cele două echipe și-au făcut încălzirea. Românii au primul serviciu. Meciul de la Mamaia este gata să înceapă. La fel ca și la București, unde la această oră Monica Niculescu luptă cu Errani în semifinalele turneului WTA, temperaturile sunt foarte ridicate.

—-

Horia Tecău și Florin Mergea i-au startul, sâmbătă, de la ora 15.00, în meciul de Cupa Davis, dintre România și Slovacia. După prima zi scorul este egal, iar meciul de dublu poate ajuta echipa lui Pavel să treacă din nou în avantaj.

Citește și Cupa Davis România – Slovacia: 1-1. Marius Copil, VICTORIE cu Gombos! Înfrângere pentru Ungur

Horia Tecău, campionul turneului Wimbledon 2015 și Florin Mergea, semifinalist al aceluiași grand slam, vor avea un meci dificil, la Constanța, în condițiile în care pe umerii lor va fi o presiune uriașă. De acest meci va depinde șansa României de a mai trece în avantaj în duelul cu Slovacia. În tribune vor asista mai multe personalități, fiind posibil să asiste chiar și președintele Iohannis.

Tecău ocupă locul 5 mondial la dublu, iar Mergea este pe poziția a 7-a, în timp ce adversarii sunt mult mai slab clasați, pe locurile 100 (Zelenay, 32 ani), respectiv 289 (Martin, 25 ani).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă