21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialLiga I: Astra Ploieşti - CFR Cluj 1-0

Liga I: Astra Ploieşti – CFR Cluj 1-0

Liderul Ligii I la fotbal, CFR Cluj, a pierdut vineri seară meciul din deplasare cu Astra Ploieşti, din a 30-a etapă  a sezonului,  scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Stan, în minutul 62, cu un şut neconvingător din 10 metri, dar care nu a putut fi reţinut de portarul Nuno Claro.

Înfrângerea de la Ploieşti o lasă pe CFR cu 59 de puncte, şase mai mult decât Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti şi şapte mai mult decât FC Vaslui şi FC Timişoara, toate aceste echipe având însă un meci în minus.

Astfel, sunt şanse mari ca diferenţa dintre prima şi a doua clasată să se reducă la patru sau chiar trei puncte, cu patru etape înainte de finalul campionatului.

Campioana în exerciţiu, Unirea Urziceni, joacă duminică, pe teren propriu, cu FC Braşov. Sâmbătă evoluează celelalte trei contracanditate la titlu, după cum urmează: Steaua Bucureşti se deplasează la ultima clasată, Unirea Alba-Iulia, în timp ce FC Timişoara joacă pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, iar FC Vaslui primeşte vizita echipei de pe penultimul loc, Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Cât despre gruparea victorioasă în meciul de vineri seara, Astra Ploieşti, echipa antrenată acum de Marin Barbu  a ajuns la 34 de puncte, urcând pe locul 11 al ierarhiei primei divizii, la cinci puncte de ultimul loc retrogradabil, ocupat de Pandurii Târgu-Jiu, formaţie care are 29 de puncte.

Cele mai citite

Kylian Mbappe, cel mai mare jucător din istoria PSG

Astăzi are loc cel de-al doilea meci din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, Borussia Dortmund - PSG, de la ora 22:00 Julien Laurens...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă