21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialLenjerie intima pentru toamna

Lenjerie intima pentru toamna

Fie ca este vorba despre scoala sau birou, dupa vacanta, fiecare debut de sezon vine cu nevoia de a actualiza garderoba, iar SevenSins.ro  propune ca in aceasta toamna sa se inceapa cu piesele de lenjerie intima. Magazinul online de lenjerie intima propune piese feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.

Aceasta lenjerie intima este seducatoare, confortabila si foarte sexy. Fie seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete, halate delicate si misterioase sau costume tematice nonconformiste, piesele de lenjerie intima speciale ridica tonusul si le fac pe femei sa se simta mai atragatoare. Starea de bine pe care o imprima piesele purtate creeaza buna dispozitie si incredere in sine.

Chiar daca au depasit anii de liceu sau facultate, femeile pastreaza nostalgia primelor zile de scoala, a reintalnirii cu colegii, a tinutelor si clipelor memorabile pe care le marcheaza.

Intoarcerea la scoala este acum inlocuita cu intoarcerea la birou, iar tinutele cu aer scolaresc sunt reinterpretate cu stil de catre femeile increzatoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub camasi albe, cu aer scolaresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstratie de personalitate si stil in tinutele de birou.

Sutienele tip corset, cu efect push up sau balconette imbraca perfect sanul, ofera volum si senzualitate si sunt o piesa care ofera un plus de incredere.

Negru, gri, bleumarin sau burgundy sunt culorile cheie pentru lenjeria propusa de SevenSins.ro in aceasta toamna, atat in colectiile de lenjerie intima, cat si pentru piesele de lenjerie sexy.

 

 

 

           

Cele mai citite

România are cea mai mare evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de departe statul...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă