20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLEM’S îşi completează gama de produse cu perne, pilote şi protecţii de...

LEM’S îşi completează gama de produse cu perne, pilote şi protecţii de saltele fabricate în România

Lemet include în oferta de produse colecţia de aşternuturi „lem’s bedding collection” ce constă într-o gamă variată de pilote, perne şi protecţii pentru saltele, toate fabricate în România sub brand-ul Green Future.

Investiţia necesară pentru implementarea noii game de produse se ridică la peste 1.100.000 lei. Aceasta constă în amenajarea magazinelor LEM’S desemnate cu standuri speciale pentru colecţia de aşternuturi, traininguri pentru angajaţi şi investiţia în marketing.

Proiectul va fi implementat până la sfârşitul anului în peste 65 magazine din toată ţara. Principalele oraşe în care se găseşte deja colecţia sunt: Bucureşti, Ploieşti, Giurgiu, Botoşani, Iaşi, Buzău, Alba Iulia, Oradea, Târgu Jiu, Craiova, Braşov, Focşani, Tecuci, etc.

„Procesul de îmbunătăţire şi dezvoltare de noi produse, conform nevoilor şi gusturilor românilor, identificate în urma unei cercetări de piaţă amănunţite, face parte din strategia de dezvoltare LEM’S” declară Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

După ce compania a lansat anul trecut colecţia de saltele realizate cu tehnologie de ultimă generaţie, destinate unui somn sănătos, colecţia de aşternuturi vine în completarea gamei de produse destinate somnului.

”În urma experienţei acumulate şi a numeroaselor studii realizate la nivelul magazinelor LEM’S, am constatat că era nevoie de această completare a gamei de produse. Comportamentul consumatorului s-a schimbat radical în ultimii ani în ceea ce priveşte elementele esenţiale destinate odihnei.

Există cerere şi o atenţie sporită pentru produse de calitate care asigură un somn sănătos. Până la urmă, este un comportament normal, în condiţiile în care ne petrecem o treime din viaţă dormind” declară Adrian Rizea.

„lem’s bedding collection” se adresează atât persoanelor cu venituri mici şi medii cât şi persoanelor cu venituri mari oferind peste 60 modele şi dimensiuni de perne şi pilote pentru toate buzunarele, gusturile şi nevoile consumatorilor.

Oferta magazinelor LEM’S include protecţii de pat, perne şi pilote fabricate din materiale naturale, ca puful şi pana de gâscă, bambusul sau lâna, care menţin temperatura corpului, permit evaporarea rapidă a transpiraţiei şi sunt anti-alergice şi anti-acarieni dar şi înlocuitori sintetici ca nanofibra şi vata siliconică.

Toate produsele din ”lem’s bedding collection” sunt fabricate 100% în România. Producătorul oferă o garanţie de până la 8 ani pentru aceste produse, o premieră la noi în ţară.

”Strategia LEM’S prevede un sistem complet de produse. Cifrele ne arată că aproximativ 90% din cei care vin într-un magazin LEM’S achiziţionează patul împreună cu salteaua, iar peste 50% din acesţia îşi doresc şi aşternuturi” declară Adrian Rizea.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă