19.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialLaurent Blanc, calificare sau demisie

Laurent Blanc, calificare sau demisie

„Euro 2012 sau plec!”, a promis selecţionerul.

Instalat în locul lui Raymond Domenech la cârma echipei Franţei, adversara României în drumul spre Euro 2012 la fotbal, Laurent Blanc a declarat că va demisiona dacă nu se va califica la turneul final al Cam­pio­na­tului European, informează cotidianul L’Equipe.

„Euro 2012 sau plec! Am semnat pentru doi ani. Apoi, dacă ne vom califica la Euro 2012 şi vom face un turneu final bun, vom putea discuta o prelungire cu doi ani. Voi fi judecat în funcţie de rezultate. Nu este stilul meu să continui dacă nu am rezultate”, a spus Blanc.

Interogat în legătură cu „scheletul” echipei, se­lec­ţio­nerul a răspuns că o bază nu se poate schimba peste noapte, dar a subliniat că nici un jucător nu poate fi sigur de convocare, cu excepţia portarului Hugo Lloris de la Lyon.

Blanc a mai spus că Ribery şi Benzema rămân în vederile sale, deşi sunt plasaţi sub control judiciar pentru solicitarea de servicii sexuale unei prostituate minore. „Procedura poate dura şase luni sau un an. Dar eu sunt aici pentru doi ani. Ribery şi Benzema vor fi, sper, elemente importante în echipa Franţei”, a explicat Blanc.

Cele mai citite

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă