31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Laura Codruța Kovesi: Dosarul Belina este din luna mai 2017

VIDEO Laura Codruța Kovesi: Dosarul Belina este din luna mai 2017

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat luni că dosarul Belina, în care sunt implicați o serie de lideri din PSD, datează din luna mai 2017.

„DNA își face treaba. Dosarul e într-o etapă intermediară. Persoanele cercetate în dosar au dreptul să aducă probe în favoarea lor. În ultimii ani am tot anchetat miniștrii. Pentru noi nu e o noutate. Am tot anchetat miniștri. Însă s-a creat o confuzie: dosarul nu e din 2014. Ci în luna mai 2017. În 4-5 luni, am făcut primele acte și cercetări", a precizat șefa DNA într-un interviu acordat postului Europa FM.

Pe de altă parte, Laura Codruța Kovesi a explicat că, despre acest subiect, apăruseră zvonuri încă de acum trei ani.

"Au mai apărut informații în presă în 2014. Noi ne putem sesiza din presă. Dar nu însemană neapărat că ce scrie în presă e și adevărat. Dar noi putem să verificăm".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă