11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialLastpass – singura parolă pe care trebuie să o reții

Lastpass – singura parolă pe care trebuie să o reții

În ziua de astăzi este tot mai dificil să ai o parolă sigură. E și mai dificil să ai un sistem de gestionare a parolelor suficient de bun încât să ai parole sigure la multe site-uri. Totodată, cu reinstalarea Windows-ului sau cu accesul pe telefonul mobil, e dificil să lucrezi cu parole complicate.

Cum faci să ai parolele cu tine oriunde ai merge, să fie un mediu sigur, să poți pune parole foarte complicate, să pui parole unice pentru site-uri diferite?

Programul te ajută să salvezi parolele, le stochează online, și, pentru foarte multe sisteme (PC, laptop, tabletă, telefon mobil), te ajută să ai acces la parole ușor.

LastPass interacționează la miscarile userului prin browser, acesta detectează momentul login-ului și se oferă singur să vă rețină userul și parola, deasemenea vă poate ajuta în momentul completării unor formulare online atunci când vrem să facem un cont pe diferite site-uri sau forum-uri, nu mai trebuie să completăm mereu date cum ar fi : nume, prenume, adresa, cod poștal, nr telefon etc.

Cu LastPass nu mai trebuie să-ți incarci memoria cu nicio parolă, singura parola pe care trebuie s-o memorezi este cea de accesare a LastPass-ului, atât.

 

 

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă