15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLaptopurile colorate, şic şi uşor de folosit

Laptopurile colorate, şic şi uşor de folosit

Noua serie E dispune de un display LED de 35,5 cm (14″), fiind comercializată în două nuanţe: roşu aprins şi albastru aprins.

Dar şi mai important este faptul că toate modelele seriei E sunt concepute plecând de la principiul de utilizare zilnică, astfel încât utilizatorii nu trebuie decât să apese butonul WEB pentru a accesa, în câteva secunde, toate funcţiile de navigare şi editare pe internet fără să deschidă sistemul de operare prin secvenţa de butare.

Mai există şi un buton numit ASSIST, care accesează ra­pid aplicaţia VAIO Care, ce fa­cilitează diagnosticarea şi re­zolvarea oricărei proble­me de sistem. Chiar şi atunci când sistemul de operare nu se iniţiază corect, utilizatorul poate apăsa acest buton şi aplicaţia îl va ghida prin metoda de diagnosticare a problemei, oferind variante de soluţionare fără bătăi de cap. Modelele seriei VAIO E includ procesoarele Intel Core de utlimă generaţie (i3) şi 4GB de memorie DDR3, unităţi de pro­cesare vizuală ATI Mobility Radeon 5000, prin care utilizatorii pot edita fotografii sau viziona filme de înaltă definiţie.

Cele trei porturi USB disponibile sunt completate de un al patrulea port eSATA/USB pentru transferuri de înaltă viteză. Preţurile pentru noua serie VAIO E încep de la 730 de euro, şi va fi disponibilă în România din luna mai.   

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă