19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialLa Familia lansarela Jilava

La Familia lansarela Jilava

» Detinutii de la Jilava au asistat ieri la un concert aniversar La Familia ocazionat de lansarea albumului "De 10 ani tot in Familie".

» Puya a cantat chiar acolo unde este inchis, preventiv, pentru consum si trafic de droguri, colegul sau de trupa, Sisu.

» O lansare inedita, la care au fost prezenti foarte multi reprezentanti ai presei, atrasi de ineditul locului.

Timp de 40 de minute, 50 de detinuti, cu pedepse cuprinse intre cativa ani si pana la inchisoare pe viata, au luat loc in sala de spectacole a Penitenciarului Jilava, unde au ascultat si au cantat impreuna cu Puya cele mai cunoscute piese din repertoriul La Familia, precum: "Pune-i la pamant", "Baieti de cartier", "O mare familie", "Bine ai venit in Paradis" sau "Nicaieri nu-i ca acasa", de pe albumul aniversar "De 10 ani tot in Familie". De asemenea, acestia au urmarit, in premiera, videoclipul  "Tot in familie", regizat de Marian Crisan, care promoveaza albumul aniversar. Invitatul special din clip este nimeni altul decat Florin Calinescu, care a acceptat din prima invitatia de a aparea in cateva scene. Videoclipul a fost filmat in urma cu cateva zile in cartierul Salajan, regizorul incercand sa surprinda atmosfera specifica de cartier, precum si lumea pestrita care il populeaza.
Fara Sisu
Sisu nu a putut fi prezent la propria lansare nici macar ca invitat, fiind inchis preventiv pentru consum si trafic de droguri, inca de anul trecut, instanta nelasandu-l sa participe la eveniment. Aceasta nu este singura problema cu care trupa se confrunta, cei doi judecandu-se in prezent si pentru numele La Familia.  Atunci cand am intrebat unde-i Sisu, colegii sai de celula au strigat: "La 509!". Desi nu este de acord cu consumul de droguri, Puya spune ca detentia nu este cea mai buna cale de a trata un astfel de consumator, pentru ca nu-i poate oferi tratamentul de care are nevoie.

Disc de aur pentru vanzari
Inca de la debut Sisu & Puya si-au creionat un stil propriu si au inceput sa se diferentieze tot mai mult de trupele de gen existente pe piata. Prin muzica lor, cei doi au demonstrat ca nu e nevoie sa renunti la ceea ce ti-ai propus initial, sa sacrifici din calitate in favoarea popularitatii ca sa obtii recorduri de vanzari. si totusi, le-au obtinut. Ieri, Catalin Muraru, directorul casei de discuri Roton, a oferit trupei La Familia "Discul de Aur" pentru vanzarea a peste 10.000 de unitati a albumului "O mare familie", lansat anul trecut. Albumul aniversar "De 10 ani tot in Familie" inseamna bilantul a 10 ani de hituri, a 10 ani de realizari, a maturizarii a doi baieti din cartierul Salajan, care au ajuns sa transmita mesajul lor social in toata tara. Au spus fara ocolisuri cum traieste romanul de la periferia Bucurestiului, iar in versurile lor s-au regasit toti, indiferent de cartier, stare sociala sau venituri.

Cele mai citite

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...

Portugalia cultivă tone de canabis medical pentru export

În 2023, Portugalia a exportat 11 tone de canabis, dar doar 17 kg au fost vândute în interiorul granițelor sale. Pacienții recurg în continuare...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...
Ultima oră
Pe aceeași temă