20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialKovesi, prima reacție după denunțul la DNA făcut de Elena Udrea

Kovesi, prima reacție după denunțul la DNA făcut de Elena Udrea

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, vineri seară, după ce Elena Udrea a anunțat că a făcut un denunț la DNA, că nu comentează afirmații denigratoare.

"Nu e prima dată când suspecţii din dosare fac afirmaţii denigratoare la adresa mea şi nu le comentez", a declarat șefa DNA, printr-un comunicat oficial.

Liderul PMP, Elena Udrea, a anunțat, vineri, într-un interviu pentru HotNews.ro, că a depus un denunț la DNA împotriva directorului SRI Florian Coldea, în care este menționată și Laura Codruța Kovesi. 

”De foarte multe ori s-a tot încercat să fie scoasă Elena Udrea. Eu cred că, în prima parte, cât există Traian Băsescu, tocmai pentru a elimina, asa cum spunea dl Ghiță, o sursă alternativă de informații, în partea acum a doua cred că pur și simplu pentru lucrurile pe care le știu și pe care i le-am spus dlui Coldea în față. Sau prin dl Maior i le-am transmis”, a declarat Elena Udrea.

În interviul pentru HotNews, Elena Udrea a afirmat că Laura Codruța Kovesi are ”un parteneriat” cu Florian Coldea.

”Dacă această colaborare este instituțională, este corectă. Numai că dacă și procurorii, și magistrații sunt oameni, și încă o data, va dau un exemplu celebru: dl judecător Greblă. Și va spun că este evident că atunci când cei de la SRI dețin informații despre toți, inclusiv despre judecători și procurori, dacă relația dintre SRI și procurori este una prin care, la o adică, SRI-ul poate face presiuni într-un fel sau în altul asupra magistraților, atunci iarăși avem de-a face cu un abuz”, a precizat Elena Udrea.

Cele mai citite

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă