18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecial"Kings on Ice“ vin în Transilvania

“Kings on Ice“ vin în Transilvania

Violonistul Edvin Marton și multiplul campion mondial la patinaj Evgeni Plushenko vor face un spectacol deosebit la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 18 decembrie, de la ora 20.00.

Spectacolul de patinaj artistic, “Kings on Ice” este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale celebrului patinator sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

“Kings On Ice” ajunge la Cluj după cinci ediții desfășurate la București cu casa închisă.

”Publicul clujean îl va putea admira pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, după luni intense de antrenament, va prezenta un program special, o compoziție originală și o compilație best-of a celor mai bune și îndrăgite momente din programele care l-au consacrat.

Alături de celebrul patinator rus Evgeni Plushenko sunt invitați speciali ai evenimentului de la Cluj și alți trei cunoscuți reprezentanți ai patinajului artistic: Brian Joubert (campion mondial în 2007, triplu campion european și de opt ori campion național în Franța), Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american) și Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia)”, spun organizatorii.

Campionii pe gheață vor dansa pe patine pe muzica laureatului premiului ”Emmy”, Edvin Marton, scrie ClujToday.ro.

Înainte de intrarea în scenă a “regilor gheții”, publicul ardelean va fi invitat să asculte doi interpreți români: Marcel Pavel și Paula Seling. Aceștia vor interpreta compoziții muzicale proprii, dar și piese celebre dedicate sărbătorilor de iarnă.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă