12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialJandarmeria, chemată în instanţă

Jandarmeria, chemată în instanţă

Magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca judecă azi un proces în care un fost angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a dat în judecată această structură. Concret, el a cerut punerea în executare a unei sentinţe pronunţată deja de Tribunalul Cluj în data de 20.12.2011 şi rămasă definitivă după ce recursul promovat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a fost respins de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj.

Concret, această sentinţă dispunea reîncadrarea pe funcţie a 15 subofiţeri ai Jandarmeriei, care fuseseră concediaţi în cadrul reorganizării structurilor din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, în anul 2011. De asemenea, foştii subofiţeri ai Jandarmeriei au contestat şi faptul că o serie de subofiţeri tehnici, care aveau, de fapt, însărcinări precum cea de zidar, au fost trecuţi între cadrele operative şi, printr-un artificiu juridic, au fost feriţi de evaluarea în urma căreia conducerea Jandarmeriei a decis care au fost persoanele concediate.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă