11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialJaf la o casă de amanet din Bucureşti

Jaf la o casă de amanet din Bucureşti

Doi indivizi au jefuit o casă de amanet din Capitală. Din primele cercetări reiese că hoţii au furat 5.000 de lei. După cum a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, citat de Mediafax, bărbaţii purtau ochelari de soare.

Realitatea.net aminteşte că, în ultima vreme, casele de amanet şi de schimb valutar sunt prădate din ce în ce mai des de hoţi. Un furt mai puţin obişnuit a avut loc pe 20 iulie anul acesta, la o casă de schimb valutar din Vulcan.

Un bărbat a reuşit să-l păcălească pe vânzător şi să plece cu 1.750 de euro. Mai mult, la doar câteva ore, bărbatul a încercat aceeaşi manevră la o altă casă de schimb. De acolo însă a plecat cu mâna goală.

Un alt jaf a avut loc pe 7 iulie 2010, în Bucureşti, în apropierea Pieţei Victoriei. Un individ a lovit-o pe casieră şi a fugit cu o mie de euro, 300 de dolari şi 1.700 de lei. Hoţul a cerut un pahar cu apă casierei, iar când aceasta a deschis uşa, a lovit-o cu pumnul în faţă şi a luat banii.

Pe 30 iunie 2010, un individ reuşit să sustragă bani şi bijuterii în valoare de 12 mii de euro dintr-o casă de schimb din centrul Capitalei.

Pe 17 iunie 2010, în centrul Aradului, în mai puţin de un minut, un bărbat a reuşit să fure 11.000 de lei şi 2 telefoane mobile, după ce a ameninţat-o pe casieriţă cu un cuţit. Hoţul a fost prins câteva zile mai târziu.

Un alt jaf a avut loc pe 11 iunie 2010, la o casă de schimb valutar din Turda, judeţul Cluj. Atacatorii au intrat prin efracţie şi au reuşit să fugă cu 21.000 de lei şi cu valută în valoare de 9.000de lei.

Un alt jaf a avut loc pe 21 mai 2010 la o casă de schimb valutar din cartierul bucureştean Dorobanţi. Un bărbat de 36 de ani a ameninţat-o pe casieră cu un pistol cu bile şi a reuşit să fugă cu 15.000 de euro. A avut ghinionul ca, exact în acel moment, pe stradă să treacă echipaje ale Politiei Comunitare si Rutiere, care l-au prins.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă