8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialJacheta lui Michael Jackson, vândută cu 1,8 milioane de dolari

Jacheta lui Michael Jackson, vândută cu 1,8 milioane de dolari

Faimoasa jachetă din piele de viţel pe care Michael Jackson a purtat-o în videoclipul “Thriller” a fost vândută cu 1,8 milioane de dolari, anunţă Yahoo News. Darren Julien, preşedintele firmei de licitaţii, a declarat că jacheta a fost cumpărată de un comerciant din Texas.

Aceasta este doar una din cele două jachete purtate de către Michael Jackson în videoclipul “Thriller” filmat în 1983. Jacheta a fost creată de către Deborah Landis, soţia lui John Landis, regizorul videoclipului. Cealaltă încă face parte din moştenirea artistului.

Milton Verret, comerciantul care a câştigat licitaţia, a declarat că se va organiza un turneu al jachetei, cu scopul de a strânge donaţii pentru centrele de caritate pentru copii orfani.

De asemenea, o parte din bani vor fi donaţi rezervaţiei Shambala în care acum sunt adăpostiţi doi tigri care i-au aparţinut lui Michael Jackson.

Videoclipul de 14 minute al piesei “Thriller” este considerat a fi unul dintre cele mai mari hituri din istoria muzicii.

Cele mai citite

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren în Gara Ploiești Vest

Un bărbat a fost accidentat mortal de tren, marţi seară, în Gara Ploieşti Vest, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit agerpres.ro. Conform sursei...

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...
Ultima oră
Pe aceeași temă