11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialIrina Begu şi Monica Niculescu au pierdut FINALA de la Moscova

Irina Begu şi Monica Niculescu au pierdut FINALA de la Moscova

Perechea Irina-Camelia Begu / Monica Niculescu, cap de serie numărul 2, a pierdut, vineri, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova.

Turneul era dotat cu premii în valoare totală de 768.000 de dolari, informează wtatennis.com citat de Mediafax.

Begu şi Niculescu au fost învinse de rusoaicele Daria Kasatkina / Elena Vesnina cu scorul de 6-3, 6-7 (7), 10-5.  Meciul a durat o oră şi 51 de minute.

Pentru participarea în finală la Moscova, Begu şi Niculescu vor primi 305 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 21.930 de dolari.

Irina Begu mai jucase și anul trecut în finala turneului Kremlin Cup, însă la simplu. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă