11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 și iPhone6 Plus, lansate în California....

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 și iPhone6 Plus, lansate în California. Cât costă noile telefoane inteligente de la Apple și de când vor fi disponibile. Apple Whatch cu brățară din aur

UPDATE. iWatch. Noul gadget Apple are brățară din silicon, una din aur de 18 karate (varianta de lux) și una argintie din metal. Conform unor surse, numele va fi Apple Watch, conform CNBC. Vor fi disponibile două versiuni, cu ecran mai mare și una cu ecran mai mic.

Apple Watch funcționează cu Apple Pay și are integrat un cip NFC. Adică se poate apropia ceasul de POS și se poate face o plată. 

UPDATE. Din 19 septembrie, în magazinele din SUA vor fi disponibile iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Precomenzile încep din 12 septembrie. Până la finalul lui 2014 telefonanele vor fi disponibile în 115 țări.

UPDATE. Prețul noilor telefoane inteligente iPhone va începe de la 199 dolari pentru iPhone 6, și 299 dolari pentru iPhone 6 Plus, informează CNBC.

Astfel, IPhone 6 are un preț cuprins între 199 de dolari și 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, în timp ce prețul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari.

UPDATE. Oamenii s-au aliniat în zona centrului Flint în Cupertino, California. Surse susțin faptul că Apple va lansa și un SmartWatch în două dimensiuni împreună cu noile iPhone 6 și iPhone 6 PLUS, conform CNBC.

—-

Compania americană Apple va lansa marţi seara, în jurul orei 20 (ora României) la Flint Center din California noul model iPhone 6, unde au fost invitaţi 2.500 de oameni. Evenimentul va fi prezentat de directorul general al companiei, Tim Cook. Cel mai probabil, Apple va lansa două noi iPhone-uri, unul cu ecran de 4.7 inchi şi altul cu un ecran de 5.5 inchi, spre deosebire de precedentul iPhone avea un ecran de 4 inchi, scrie businessinsider.com, preluat de Mediafax.

iPhone-ul 6 cu ecran de 4.7 inchi confirmă unele zvonuri privind variantele de echipare, cu 16GB, 32GB, 64GB şi 128GB memorie internă şi va avea două camere foto, cu rezoluţie 8MP şi 2.1MP.

Apple ar putea surprinde, spun zvonurile, şi prin lansarea iWatch. Despre acest produs nu se ştiu prea multe lucruri, dar specialiştii spun că accentul va fi pus pe sănătate şi că ar putea avea un ecran curbat.

Flint Center este locul în care Steve Jobs a lansat în urmă cu 30 de ani primul computer Mac.

Acţiunile Apple au atins un nivel istoric de 100,98 dolari pe unitate, depăşind un maxim înregistrat în 2012, investitorii anticipând că noile produse care vor fi lansate de companie, precum iPhone-uri cu ecrane mai mari şi un dispozitiv de tip smartwatch, vor duce la creşterea veniturilor.

foto:loadthegame.comforums.appleinsider.com

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă