20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialIon Crăciunescu nu se grăbeşte să-i ia locul lui Vasile Avram: "Deocamdată...

Ion Crăciunescu nu se grăbeşte să-i ia locul lui Vasile Avram: “Deocamdată doar discut cu Mircea Sandu”

Fostul arbitrul internaţional Ion Crăciunescu s-a întâlnit, joi, la Casa Fotbalului, cu preşedintele FRF Mircea Sandu, care i-a propus să preia şefia Comitetului Central al Arbitrilor, aflat în mijlocul unui nou scandal de corupţie după arestarea preventivă a lui Vasile Avram.

“Sunt doar discuţii, nu negocieri. Am nevoie de câteva zile pentru a lua contact cu ce se mai întâmplă în arbitrajul românesc, după care voi lua o decizie. Nu m-am decis încă”, a precizat Crăciunescu pentru romanialibera.ro.

Ion Crăciunescu nu ar fi pentru prima oară la conducerea CCA. El a mai ocupat postul pe care i-l propune acum Mircea Sandu în perioada 2003-2005. A fost însă îndepărtat în condiţii neclare tocmai de şeful FRF, ceea ce l-a transformat într-un adversar al acestuia. Relevant este un gest făcut în mai 2009 de Ion Crăciunescu. Atunci, acesta a refuzat în faţa Adunări Generale a FRF premiul de excelenţă pe care i l-a întins Mircea Sandu cu ocazia Centenarului federaţiei.

Un comunicat postat joi pe site-ul FRF menţionează că discuţiile cu Ion Crăciunescu sunt “avansate” şi că “dacă părţile vor cădea de acord, în maximum o săptămână Ion Crăciunescu va fi numit preşedintele CCA”.

Crăciunescu (61 de ani) ocupă în prezent funcţia de preşedinte executiv la clubul de divizie secundă Chindia Târgovişte.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă