13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialInteligenta cognitiva a copilului tau (VIDEO Bebelu.ro)

Inteligenta cognitiva a copilului tau (VIDEO Bebelu.ro)

Bebelu.ro in colaborare cu Your Way – Life and Career Counseling organizeaza in februarie o sesiune de informare despre inteligenta cognitiva a copilului. Cu aceasta ocazie le-am invitat in studio pe Mihaela Feodorof, managing partner la Your Way si Simona Tasca, psiholog la aceeasi companie, cele doua fiind trainerii acestui seminar.

Etapa copilariei mici este o perioada in care puiul de om face cunostiinta cu mediul inconjurator si incepe sa-si formeze propriile structuri prin care intelege si cunoaste lumea. De aceea acest seminar se adreseaza parintilor cu copii cu varste cuprinse intre 2 ani si jumatate si 7 ani. Daca te intrebi de ce sa îti evaluezi copilul, iti vom da doar 2 motive: ca sa stii cum sa sustii cat mai bine dezvoltarea sa; ca sa stii ce metode sa adopti pentru a-l motiva constructiv. Restul motivelor le puteti afla din materialul video.

Mihaela Călin te aşteaptă cu invitaţi interesanţi în fiecare vineri, între orele 13.00-14.00 pe romanialibera.ro, radiolynx.ro şi bebelu.ro. Pentru ediţiile precedente click aici.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă