10.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialFOTO INEDITE. Cum arată hotelul în care poți fi CAZAT alături de...

FOTO INEDITE. Cum arată hotelul în care poți fi CAZAT alături de ANIMALE SĂLBATICE

În hotelul „Jamala Wildlife Lodge”, construit în „Grădina zoologică și acvariul național” din Australia, clienții pot privi din camerele lor animalele sălbatice, informează site-ul businessinsider.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile hotelului cu animale sălbatice

Vezi și: FOTO. Cum arată satul olandez în care trăiesc numai oameni bolnavi de demență

Persoanele cazate în „Jamala Wildlife Lodge” vor avea impresia că împart camerele cu urși, lei, girafe, tigri, primate, hiene, leoparzi de zăpadă sau alte animale sălbatice. Câțiva pereți ai hotelului sunt înlocuiți cu sticlă groasă, prin care se pot observa încăperile în care sunt ținute animalele.

Clădirea are trei părți, casa din copac a girafelor, hotelul „uShaka” și „bungalow-urile junglei”. Fiecare dintre aceste părți are câte un grup diferit de animale pe care clienții le pot observa.

În casa din copac sunt șase apartamente, de la ferestrele cărora clienții cazați vor putea hrăni girafa care locuiește acolo.

Cele șapte apartamente din „uShaka Lodge” găzduiesc rechini australieni și maimuțe. Încăperile sunt decorate cu tematică africană.

„Jungle Bungalows” găzduiesc cei mai curajoși clienți. Aceste încăperi au pereți sunt formați din sticlă de câțiva milimetri, care despart invitații de lei sau de urși.

Clienții pot petrece o singură noapte în hotel, însă cazarea include un mic dejun și o cină cu mâncare africană la restaurantul „ The Cave”. Ei au parte de acces la toată grădina zoologică în ambele zile, dar și un tur gratuit.

Vezi și: FOTO. Cum va arăta primul iaht pentru femeile de succes

Hotelul grădinii zoologice s-a deschis în luna decembrie. Prețurile pentru cazare încep de la 400 de dolari de persoană.

Cele mai citite
00:00:48

VIDEO. Regele Charles vorbește despre schimbările climatice, la COP28

În discursul de deschidere a summitului ONU pe tema climei, regele Marii Britanii a declarat vineri, 1 decembrie, că lumea este "teribil de departe...

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...

Mesajele transmise de Gică Popescu și Gică Hagi cu ocazia Zilei Naționale a României

Gică Popescu și Gică Hagi au transmis, vineri, un mesaj românilor cu ocazia Zilei Naţionale. „Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l...
Ultima oră
Pe aceeași temă