11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialINEDIT: Peisaje uluitoare din mâncare create de Carl Warner

INEDIT: Peisaje uluitoare din mâncare create de Carl Warner

Postările cu și despre mâncare sunt mereu foarte bine primite de către public, însă această selecție intitulată “Foodscapes” creată de londonezul Carl Warner este cu siguranță ceva diferit și special.

Da, într-adevăr, toate imaginile pe care ți le vom prezenta sunt de fapt create din ingrediente proaspete; din mâncare. Artistul folosește o varietate largă de produse, cum ar fi mezeluri, peşte proaspăt, fructe, legume, produse de panificație sau diferite feluri de dulciuri, creând niște lumi care par realiste într-un mod ieșit din comun.

Arta pe care a făcut-o include vapoare care navighează spre orizont, furtuni în mare, Marele Zid Chinezesc, păduri și munți și se poate observa simțul fin și grozav spre detalii, pe care îl reprezintă Carl în aceste opere de artă.

Carl Warner a lucrat în advertising și ca fotograf, pentru mai bine de 25 de ani și a creat această idee acum 10 ani. Cunoștințele și abilitățile pe care le are în domeniul fotografiei se regăsesc foarte bine în toate imaginile pe care le-a făcut, acestea părând foarte realiste. Artistul știe cu siguranță cum să poziționeze luminile pentru a scoate în evidență anumite unghiuri, folosindu-se de strategii profesioniste pentru  a da tot ce e mai bun.

La majoritatea imaginilor pe care le-a creat ai impresia că reprezintă niște peisaje adevărate și naturale.

“Foodscapes” a primit recunoaștere internațională în 2008, iar de atunci Carl tot vine cu idei și piese noi de artă. În afară de mâncare, artistul folosește și alte medii pentru a putea reprezenta peisaje.

În continuare îți prezentăm niște imagini absolut fantastice în care s-au folosit tot felul de ingrediente și produse de mâncat. 

Sursă foto: boredpanda.com 

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă